В политиката трябва да се сложи край на разделителните линии.

...
 В политиката трябва да се сложи край на разделителните линии.
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин и Ал. Несторов: Стига вече с разделителните линии. Да се хванем заедно за България

 Open photo

 

В политиката би трябвало да се постави завършек на разграничителните линии. Избирателят е умен и клони към тези, които сплотяват. Вместо да не престават политиците да жигосват, да се хванем дружно за България. Това съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи за Перник и Кюстендил Александър Несторов в предаването „ Тази събота “ по бТВ.

Той взе участие в предаването дружно с сътрудника си Ерджан Ебатин, лидер на листата във Варна.

Последните години в политиката всичко е популизъм и разделяне, по тази причина стигаме до задънена улица, до политическата рецесия, сподели Ебатин. Според него младите могат да трансформират тази наклонност и уточни за образец Несторов.

Макар и млад, повече от 10 години съм политиката, сподели Несторов. Според него е значимо да се съблюдават разпоредбите и да се почитат институциите. Не би трябвало да сме законопогазници, както предходните ръководещи, добави той.

Според двамата единствено евроатлантическа, ценностна, идеологическа и хомогенна коалиция, която не поставя разграничителни линии, може да преведе страната през поредицата от рецесии, в които живеем.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР